Italiensk zucchinipaj med parmaskinka

Här kommer ett recept på en supergod paj med italienska smaker.
Du behöver:
Pajdeg:
125 g Smör
3 dl Mjöl
2-3 msk Vatten
Fyllning:
150 g Lufttorkad skinka
250 gram Mozzarella
1 Zucchini/Squash
1-2 Tomater
Färsk Basilika
1 Gul eller Röd lök
Riven parmesen
3 Ägg
3 dl Grädde
Salt och peppar
Blanda mjöl och smör samt vatten i en bunke eller i en matberedare till en jämn och fast deg. Låt helst vila i kylskåp 1 timme. Sätt ugnen på 200°C. Klä in en pajform. Nagga med en gaffel. Ställ in i frysen några minuter. Förgrädda i ugnen cirka 10 minuter. Riv zucchinin grovt och skiva tomat samt mozzarella. Riv parmesan. Stek zucchinin i stekpanna tillsammans med löken i olivolja tills den har fått färg. Ställ åt sidan. Vispa ihop ägg, grädde och parmesan. Fördela zucchini och tomat i pajskalet och lägg i basilika. Lägg över mozzarella och häll på äggstanning. Grädda i ugnen cirka 35 minuter. Servera med lufttorkad skinka på toppen (om du vill kan du även skära lite mer skinka och ha i själva pajen också. Smaklig måltid!