Getost- och rödbetstoast

 
I fredags blev vi bjudna på en jättegod middag, där vi bland anant fick en getost- och rödbetstoast. Jag testade att göra en sådan själv igår, då jag tyckte det var så ljuvlig gott. Så här kommer receptet :-)
 
Du behöver: 
Chèvre 
Skivade färska rödbetor 
Ruccola 
Flytande honung 
Pinjenötter
Valfritt bröd
 
Gör så här: 
Värm ugnen till 225 grader. Koka de skivade rödbetorna så att de blir nästan färdiga och låt svalan. Sätt in brödet i ugnen, efter att ha penslat det med lite olja/smör, så att det får en gyllene yta. Ta ut brödet och lägg på rödbetor, samt så mycket Chèvre som du behagar. Ställ in i ugnen tills osten har fått en fin gyllene färg. Rosta under tiden pinjenötterna i en torr stekpanna. Lägg upp salladen på en tallrik, lägg därefter på toasten samt strö över de rostade pinjenötterna, ringla över flytande honung och servera.

*På bilden har jag använt mig av Cashewnötter istället för pinjenötter, som jag saltrostat i en torr stekpanna, och det fungerar lika bra. På salladen har jag ringlat lite crema di balsamico.