Citronsockerkaka med persikor

Nu är det dags för lite nya inlägg i bloggen, då det varit dåligt med det ett tag. Här kommer ett recept på en smarrig variant av sockerkaka, den här är med citronsmak och bitar av persikor.
Du behöver:
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 ägg
75 g smör
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
rivet skal av en citron
1 dl mjölk
3 persikor alt. nektariner
ströbröd
Gör så här:
Smörj och bröa en avlång eller rund form. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa därefter ägg och socker poröst medan du smälter smöret. Blanda därefter de torra ingredienserna i en bunke, det vill säga mjöl, bakpulver och vaniljsocker, riv även ner skalet från en citron i denna blandning. Häll sedan de torra ingredienserna med citronskal i ägg- och sockersmeten, blanda väl, häll därefter i det smälta smöret och mjölken. Skär sedan persikorna i små klyftor och lägg i botten på formen och häll därefter över smeten. Grädda i nedersta delen av ugnen i ca 45 minuter. Ta ut kakan och låt den svalan, vänd sedan den upp och ner så persikorna blir toppen på kakan.