Morotsfrallor utan jäsning

Vem gillar inte bröd som går fort att göra, dessa är supergoda och saftiga.
Du behöver:
1 msk bakpulver
1 tsk salt
1 dl havregryn
6 dl vetemjöl
100 g smör, rumsvarmt
50 g morötter, skalade och rivna
3 dl filmjölk
1 tsk salt
1 dl havregryn
6 dl vetemjöl
100 g smör, rumsvarmt
50 g morötter, skalade och rivna
3 dl filmjölk
Gör såhär:
Sätt ugnen på 250 grader. Skala och riv morötterna. Blanda bakpulver, salt, havregryn och vetemjöl i en bunke. Tillsätt smöret och nyp ihop det ordentligt med mjölblandningen. Tillsätt rivna morötter, filmjölk och blanda ihop allt till en lite kladdig deg. Dela degen i ca 10 bitar. Forma runda bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem. Grädda bröden mitt i ugnen i 10–12 min. Låt dem svalna på plåten.