Varma chokladbakelser

Dessa varma chokladbakelser är gudomliga och så lätt att göra!
Du behöver:
2 ägg
1 dl strösocker
100 g smör
1/4 dl mjölk
1 dl vetemjöl
½ dl kakao
1 dl strösocker
100 g smör
1/4 dl mjölk
1 dl vetemjöl
½ dl kakao
Chokadltryffel/bit (smaksätt eller naturell)
Vaniljglass till servering
Gör såhär:
Rör samman hela ägg med strösocker, det ska inte bli luftigt. Smält smöret och blanda med den kalla mjölken.
Sikta vetemjölet och kakaon över äggen, tillsätt smörmjölken och blanda samman allt. Fyll smeten i silikonformar, sätt gärna en chokladtryffel i mitten och frys in formarna. Grädda bakelserna i 200 grader (varmluft) eller 225 grader (vanlig ugn) i ca 10-15 minuter. Man ser att den är färdig när den precis börjar spricka i locket. Bakelsen ska vara lite ogräddad i mitten.
Sikta vetemjölet och kakaon över äggen, tillsätt smörmjölken och blanda samman allt. Fyll smeten i silikonformar, sätt gärna en chokladtryffel i mitten och frys in formarna. Grädda bakelserna i 200 grader (varmluft) eller 225 grader (vanlig ugn) i ca 10-15 minuter. Man ser att den är färdig när den precis börjar spricka i locket. Bakelsen ska vara lite ogräddad i mitten.