Ischoklad med två olika smaker

Vanlig ischoklad kan vara lite tråkig i smaken så ibland är det kul att smaksätta dem lite, här kommer två förslag:
Du behöver:
200 g kokosfett
250 g mörk choklad
små aluminiumfolieformar
250 g mörk choklad
små aluminiumfolieformar
1 tsk vaniljsocker
0,5-1 tsk kanel
pepparmintsarom
Gör såhär:
Bryt chokladen i bitar och lägg tillsammans med kokosfettet i en liten bunke i rostfritt stål. Sätt skålen över en kastrull med kokande vatten och rör tills chokladen smält i kokosfettet. Dela smeten i 2 delar smaksätt den ena med vaniljsocker samt kanel och rör om. Smaksätt den andra med pepparmintsarom, om du vill kan du göra som jag gjorde och smälta vit choklad och smaksätta den med pepparmintsarom istället och hälla i den med ett snyggt mönster i den smälta mörka chokladen som du då inte smaksätter. Ställ dem kallt att stelna.