Bakad kesella

Testade att baka kesella i ugn, blev som ostkaka ungefär och smakade smaskens, till det serverade vi glass.
Du behöver (för ca 6 port):
2 st ägg
1⁄2 dl strösocker
4 dl Kesella (valfri smak, vi använde vanilj), du kan också använda naturell och smaksätta själv.
1⁄2 dl strösocker
4 dl Kesella (valfri smak, vi använde vanilj), du kan också använda naturell och smaksätta själv.
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°C. Rör samman ägg och socker. Rör ner kesella och häll upp i smorda ugnssäkra portionsformar, ca 1 dl i varje. Baka i mitten av ugnen 15-20 min tills smeten har stannat. Servera med valfria tillbehör, så som sylt och grädde, eller en klick glass.
Det där såg helt fantastiskt ut. Kan tänka mig att det smakar så, dessutom!